06 573 189 83
martine@deplekenhetverhaal.nl

Op de hoogte via mijn kanalen

Houd jij van schrijven? Dan heb ik goed nieuws voor je. In januari start ik in de Broedmachine van Beverwijk met een schrijfclub voor kids. We gaan werken met creatieve schrijfopdrachten, we gaan verhalen schrijven, woordkunst maken en nog veel meer...

De schrijfclub

Hoi, ik ben Martine.

Als docent creatief schrijven breng ik de magische wereld van verhalen, schrijven, creativiteit en woordkunst naar scholen in en om Beverwijk en Heemskerk, Amsterdam en daarbuiten. En nu heb ik een spannende droom! Ik wil graag een schrijfclub starten vanuit mijn eigen atelier in de Broedmachine, waar we samen schrijfplezier kunnen hebben.

Weet je dat de kracht van verhalen niet alleen in geschreven woorden zit, maar ook in de club die ik wil gaan vormen? Samen op inspiratie komen, verhalen delen en elkaar stimuleren zijn daarbij super belangrijk.

En ik kijk ernaar uit om straks met jou op schrijfavontuur te gaan!

 

Kom erbij!

Waarom je deze Schrijfclub absoluut niet mag missen:

 1. Offline samenkomsten:
  Ja, je leest het goed! Onze club komt in de echte wereld samen. Niets kan de magie van persoonlijke ontmoetingen en creatieve vonken tussen ons verslaan.
 2. Creatieve Schrijfopdrachten:
  Tijdens onze bijeenkomsten kun je leuke, uitdagende schrijfopdrachten verwachten die je zullen helpen je creativiteit te stimuleren.
 3. Verhalen schrijven:
  We gaan op avontuur in de wondere wereld van verhalen. Ik begeleid je terwijl je jouw verhalen ontwikkelt en je eigen, unieke schrijfstijl ontdekt.
 4. Woordkunst:
  Woorden hebben de kracht om emoties te laten bruisen en gedachten te laten sprankelen. Samen zullen we de kunst van het woord ontdekken en leren hoe je deze kunt gebruiken om verhalen te vertellen.
 5. Een fijne community:
  Onze schrijfclub is als een knusse huiskamer voor jou en andere enthousiaste kinderen met dezelfde passie. Hier kun je je hart luchten, je ideeën delen en vrienden maken.

DE DATA

Laat je me alvast weten dat je interesse hebt? Zodra er voldoende aanmeldingen zijn hoor je meer over de data, tijden en de kosten.

OVER DE LOCATIE

Mijn atelier is in de creatieve Broedmachine van Beverwijk. Ik had geen betere plek kunnen vinden. Hier ben je tijdens het schrijven onderdeel van de vetste creatieve maakplaats van de IJmond. Waar altijd wel wat valt te zien, te horen of te beleven.

Jouw pen, jouw verhaal!

Heb je er ook zin in? Schrijf je dan hieronder in. Bij voldoende aanmeldingen gaan we van start.

Zin om mee te doen? Laat het me nu weten.

Ik houd je op de hoogte!

Contact

Ja, ik heb ook zin in de schrijfclub.