06 573 189 83
martine@deplekenhetverhaal.nl

Op de hoogte via mijn kanalen

Wist je dat alle verhalen die jou als ondernemer of bedrijf uniek maken al binnen handbereik zijn? Ze sluimeren in je bedrijf of organisatie, wachtend tot ze door jou ontdekt en benut zullen worden. Tijdens het creatief schrijfontbijt bevrijden we die verhalen, zodat ze direct voor je kunnen gaan werken.

Creatief schrijfontbijt

Hai,  ik ben Martine.

Mijn creatieve succes gaat over het combineren van kennis en vaardigheden als communicatieprofessional, tekstschrijver en contentspecialist, met mijn passie voor het lesgeven in creatief schrijven en storytelling.

Zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied heb ik gezien hoe je eigen verhalen de koers die je vaart positief kunnen veranderen. Daarnaast geloof sterk in de kracht van een community, zoals die van de Broedmachine. 

Samenwerken, verhalen delen en elkaar inspireren is waar het allemaal om draait. Dit wordt ook de basis van het creatief schrijfontbijt, waar we de verhalen in jouw bedrijf gaan ontdekken, bevrijden en laten werken. Niet alleen voor jouw eigen bedrijf of organisatie, maar ook binnen je netwerk.

Kom op verhaal, schrijf en ontbijt mee!

Wat maakt dit schrijfontbijt zo speciaal?

 • Ontdek je bedrijfsverhalen:
  Het schrijfontbijt draait om het ontdekken van de verhalen in en uit jouw bedrijf. Verhalen die jou uniek maken en die je merkwaarde versterken.
 • Directe content voor je website en social Media:
  Je zult niet alleen de verhalen ontdekken, maar ze ook omzetten in direct bruikbare content voor je website en social media. Bespaar tijd en energie en zie je online aanwezigheid groeien.
 • Creatieve duik in je bedrijf:
  Ik moedig je aan om creatief te zijn. Samen zullen we nieuwe invalshoeken en thema’s verkennen die je kunnen onderscheiden van de massa.
 • Leer van andere ondernemers:
  De kracht van samenwerken en leren van anderen is geen geheim. De verhalen van andere ondernemers zullen je inspireren en nieuwe perspectieven bieden.

DE DATA

Laat me weten of je interesse hebt. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn hoor je meer over de data, tijden en de kosten.

OVER DE LOCATIE

Mijn schrijftafel staat in de creatieve Broedmachine van Beverwijk. Ik had geen betere plek kunnen vinden. Hier ben je tijdens het schrijven ook nog eens onderdeel van de vetste creatieve maakplaats van de IJmond. Waar altijd wel wat valt te zien, te horen of te beleven.

Te midden van al die bedrijvigheid van kunstenaars, creatievelingen en ondernemers, help ik je aan rake content voor je bedrijf of organisatie.

Laat je verhaal voor je werken

Dit schrijfontbijt begint zodra er voldoende interesse is. Laat me weten dat je mee wilt doen, en ik houd je op de hoogte.

Laat weten of je mee wil doen.

Ik houd je op de hoogte!

Contact

Ja, ik wil graag meer weten over je activiteiten.