06 573 189 83
martine@deplekenhetverhaal.nl

Op de hoogte via mijn kanalen

Martine Winkel

Over mij

Docent Creative Writing

Ik ben gecertificeerd docent in de kunsteducatie (KunstKeur) en volgde hiervoor een post hbo-opleiding bij ScriptPlus, de schrijversvakschool van Amsterdam en onderdeel van het Taalcentrum van de VU. Ik gaf les op het Media College in Amsterdam, in bibliotheken, creatieve broedplaatsen én in bedrijven, maar ook in de natuur, aan de keukentafel en online.

Ik krijg iedereen aan het schrijven. Mensen mét en zonder ervaring schrijven bij mij van persoonlijke en verzonnen verhalen tot gedichten en van dromen en ambities tot reflecties. Schrijfplezier en verwondering verzekerd.

Speel! De kracht van creativiteit.

Chief storytelling in opleiding​

Als verhalenbevrijder maak ik gebruik van universele verhaalthema’s en mijn eigen persoonlijke verhalen. Dit doe ik om leerprocessen op gang te krijgen, om te verbinden, om inzicht te krijgen in situaties en om verhalen te vormen die mensen in beweging zetten. Ik volgde de opleiding tot chief storyteller aan de Storytelling Academy en wil op een later moment het afstudeertraject ingaan, zodat ik me kan aansluiten bij de Storytelling Clan.

Vertel! De kracht van verhalen.

Communicatieprofessional

Ik studeerde Boekhandel en Uitgeverij (het huidige Media en Informatiemanagement) en werkte voor uitgeverijen, reclamebureaus, tijdschriften, bibliotheken en kranten en bedrijven.

Als tekstschrijver, contentcreator en communicatieprofessional heb ik een schat aan ervaring opgedaan met interviews over uiteenlopende onderwerpen en met mensen in alle soorten en maten: ondernemers, boswachters, directieleden, monteurs, schrijvers, specialisten, kunstenaars, ouders, kinderen, pubers.

Door gebruik van storytelling technieken zijn mijn verhalen en interviews ook bruikbaar bij organisatievraagstukken, verandertrajecten, klantreizen en meer.

Luister! De kracht van de juiste vraag.

Wie gingen je voor