06 573 189 83
martine@deplekenhetverhaal.nl

Op de hoogte via mijn kanalen

In deze workshop leer je alles wat je moet weten over haiku: de Japanse dichtvorm die bekend staat om zijn minimalistische stijl en diepe betekenis. Je leert niet alleen om je eigen haiku's te schrijven maar ook om ze te te illustreren. Ervaring is niet nodig.

Doe de haiku

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met poëzie en illustratie, deze workshop is geschikt voor iedereen. Na een een introductie over de haiku en de technieken die worden gebruikt bij het schrijven van deze dichtvorm, ga je aan de slag met het schrijven van je eigen haiku’s. Daarbij laat je je inspireren door de natuur, je emoties en jouw persoonlijke ervaringen.

Dan is het tijd om je werk te illustreren. Beeldend docent Nanneke Bastiaan zal je laten zien hoe je met behulp van verschillende materialen en technieken je haiku’s kunt visualiseren. Je leert hoe je je illustraties kunt laten aansluiten bij de betekenis van je haiku’s en hoe je met kleur en compositie een harmonieus geheel kunt creëren.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een portfolio van je eigen haiku’s en illustraties. Je hebt niet alleen nieuwe creatieve vaardigheden geleerd, maar ook meer inzicht gekregen in de Japanse cultuur en poëzie. Bovendien heb je nieuwe contacten opgedaan met mede-kunstenaars en is je netwerk uitgebreid

Ontwikkel je natuurlijke creativiteit

Reserveer nu je plek.

De workshop “Schrijven en Illustreren van Haiku” wordt gegeven door Nanneke Bastiaan en Martine Winkel, beiden ervaren docenten op het gebied van creatieve kunst. Zij delen hun kennis graag met jou tijdens de workshop. Deze workshop is een unieke kans om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en je horizon te verbreden. Schrijf je vandaag nog in, er is een beperkt aantal plaatsen!

INFORMATIE

  • Datum en tijd: Maandag 5 juni van 15:00 tot 18:00 uur.

 

  • Locatie: Café de Zon in Wijk aan Zee (bij mooi weer gaan we ook naar buiten).

 

  • Kosten € 20,- (deelnemers aan Ezels en Kwasten betalen € 15,-).

OVER HET EVENEMENT

Ezels en Kwasten is het befaamde 10-daagse kunstfestival van Wijk aan Zee. Professionals en amateurs komen van heinde en verre om dit festival bij te wonen. Allemaal zijn ze gek van de zee en van Wijk aan Zee.

Tien dagen lang schilderen, tekenen, filmen, fotograferen, beeldhouwen, lassen en  dichten deelnemers op verschillende locaties en/of in het atelier van Cafe De Zon of de Moriaan en exposeren en veilen hun werk.

Te midden van al die bedrijvigheid van kunstenaars, creatievelingen en geïnteresseerden, leren Nanneke Bastiaan en ik je spelen met je creativiteit, zodat je de vrijheid voelt om je eigen vorm te vinden.

 

Doe de haiku

Heb je er ook zin in? Geef je dan nu op en breng je innerlijke natuur tot leven in woord en beeld.

Empower jezelf met de creativiteit van de natuur

Het aantal plaatsen aan tafel is beperkt, dus geef je snel op.

Contact

Ja, ik geef me op!